Wie ben ik.

Ik ben Lisette ter Horst, moeder van 3 pubers/ jong volwassenen. Autisme en hoogbegaafdheid hebben aan de opvoeding een uitdaging gegeven.
Sinds 1998 ben ik werkzaam als leerkracht in het basisonderwijs. Mensen zichzelf zien ontwikkelen en deelgenoot mogen zijn van hun ontwikkeling is een geweldige ervaring.
Op dit moment ben ik werkzaam als leerkracht (groep 8) in het basisonderwijs. Ook begeleid ik leerlingen individueel . In het verleden ben ik werkzaam geweest als leerkracht van de TOP-klas Dr. Schaepmanstichting.

In mijn praktijk begeleid ik kinderen, jongeren en ouders op zowel sociaal emotioneel vlak als met leerproblemen. Iedereen die denkt dat ik je een stukje verder kan brengen in je ontwikkeling kan contact opnemen. We gaan dan kijken hoe ik je/ jullie kan begeleiden.

In 2003 ben ik naast het lesgeven voor mezelf begonnen met een eigen praktijk in kindercoaching (Kanjerkind). In 2021 heb ik de naam van mijn praktijk veranderd naar “met Lisette”. De laatste jaren kwamen er naast kinderen ook pubers en (jong) volwassenen naar mijn praktijk. Hierdoor vond ik het logischer om mijn naam te veranderen zodat ook deze groep zich welkom voelt bij mij in de praktijk.

Bij mijn begeleiding maak ik gebruik van verschillende middelen, afhankelijk van wat de persoon prettig vindt en nodig heeft. Reflexintegratie is hierbij een belangrijk middel.